pühapäev, 27. märts 2016

Onc. Tiny Twinkle

Tinyd on nüüd veidi üle kuu olnud väikestes savipottides ja otsapidi kastis (millest ideaalis peaks suve jooksul kujunema enamvähem arvestatav terraarium orhideedele), kus on veidi kõrgem õhuniiskus. Ega väga palju muutunud ei ole, samas nende puhul on iga väiksemgi muutus juba suur samm edasi. 

Pottide numeratsioon piltidel järjekorras ei ole, aga see polegi nii oluline. 

Tiny nr 2 on end õitsema seadnud. Üldiselt oli mul mõttes ka kõigi taimede õievarte lõikamine, kuid peagi sai selgeks, et nad on nagu seitsme peaga draanonid, kellel ühe pea maha raiumisel kasvab kaks asemel. Seega nii need varred jäid tingimusel, et taimede enda välimus halvemaks ei muutu. Siiani pole midagi katastroofilist juhtunud. Rõõm on aga suur, sest  esimesed juured poegadel on end vaikselt samblasse sirutamas. 


Kui nüüd teha mingil määral paremusjärjestust, siis kõige viletasm potike on Tiny nr 3. Samas tema oli ka kõige pisem jaotus üldse. Nagu teiselt pildilt näha, on ka tema hakanud vaikselt aga visalt poegadele juuri tegema. 



Tiny nr 4 on kujunenud selliseks tegelaseks, kes ainult prooviks õitseda. Esimesed, istutamise ajal olnud varred, ta kuivatas, nüüd aga on uus vars püsti ja võib juhtuda, et sellelt ta otsustab ka õitseda. 




Ja viimane, end üldsegi mitte kõige kehvem, Tiny nr 1. Laias laastus on see potike kõige visam. Poegi tuleb tohutult ja tundub, et ka uute juurte loomisega mingit probleemi ei ole. 





Rõõmsat kooskasvamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar