esmaspäev, 5. oktoober 2015

Natuke muud juttu ja Katleia (Cattleya) hübriidi päästeoperatsioon

Nädalavahetusel (3.10.15) käisin järjekordselt Jardinis luuramas. Tegelikult oli sellel käigul ka suurem filosoofia taga, mul oleks hädasti uut Paphiopedilum Primulinumi hübriidi vaja. Praeguse ma ilmselt kaotan mingile viirusele/bakteriaalsele põletikule või jumal teab millele.




Selle taime arengute ja/või hukkumistega katsun järge pidada ka blogis. Kasv on tal väga aeglane, seega edusammudega läheb kõvasti aega.

Tulles tagasi Jardini juurde, siis olgugi, et sealt midagi võtta polnud, polnud ühtegi veenust, polnud ka midagi sellist, mida üliväga otsekohe vaja oleks, vedasin ma koju siiski ühe allahinnatud katleia taime. Kahe taime vahel oli valida, mina valisin selle, millel põhja alt juuri paistis. Vähemalt praeguseni tundub see parim valik. Üks noortaim on ka potis sirgumas. Istutasin ta kohe koju jõudes uude potti ja värskesse substraati. Eemaldasin vanad ja tühjad juured. Praeguseks elukohaks on tal lõunapoolne aken, päikse käes. Päike liiga pole teinud, ju on hää! :) Üks pikem pildiseeria ka. Mõned paremad, mõned halvemad pildid.












Katleia arengutega saab ilmselt peagi taaskord kohtuda. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar