teisipäev, 1. detsember 2015

Catasetum ja talveuni vol 2

Tänane postitus pole üldse pikk. Nimelt vajab dokumenteerimist asjaolu, et mu kallis pisike catasetum on hakanud oma lehte kolletama. See tähendab ju ainult üht...talveuni paistab sel talvel ikkagi tulevat. :)


Väga kõvasti veel hõisata ei julge, aga ma väga loodan, et see protsess ikka lõpuni käib, mitte ei jää poole pealt ühe lehega pidama. 

Tegelikult oleks veel rääkida päris mitmetest pojakestest, kes nüüd kasvama on hakanud või sellest, kuidas nende arengud läinud on selle kuuga, aga lähipäevil katsun teha titadest kohe eraldi teema. Jõuluaeg on ju ootuse aeg, nii ootavad ka mu tüdrukud järelkasvu!


Ilusat ootust Teile ja Teie peredele!

PS! Kes ütles, et orhideedel ja jõuludel pole midagi pistmist?

3 kommentaari:

  1. Tuleb, tuleb talveuni :) Minul Galeandra baueri kolletas just oma lehed. Jõulupilt on väga armas :) Ilusat ootust Teilegi!

    VastaKustuta
  2. Pidin kohe Galeandra bauerit guugeldama, vapustavad õied. On ta õitsenud ka? Kui saladus pole, kust ta tulnud on? Siis oskan ka ehk kunagi vaadata :P

    VastaKustuta
  3. Tuli ta Schwerterist suvel. Ta on väike, kahe bulbiga. Lehed olid ühel, mis ta nüüd maha langetas. Kõige toredam on see, et nende kollaste lehtede seest tuli välja õievars. Muidugi kuivanud. Edaspidi uurin-puurin teda alati lähemalt. Õite pärast ta tellisingi :)

    VastaKustuta