reede, 19. veebruar 2016

Phal. Mini Mark

Jälle oli hirmsasti vaja Jardinisse minna ja ei saa ju (peaaegu) kunagi tühjade kätega koju tulla. Igal juhul, ma läksin sinna hoopis teise plaaniga, millest katsun nädalavahetusel kirjutada, aga koju tulin ikka koos Mini Markiga. Kuidas ma ta ikka poodi jätan, kui ta ainult 3.50 maksab?


Oleks veel lisaks temale ühe (kirjade järgi ) oranži lilla huulega cattleya koju vedanud, kellel oli õite "ümbrik" (sheath muide, kuidas seda eesti keeles öeldakse üldse?) isegi olemas, õnneks viimasel minutil avastasin, et see ilus priske uus võrse mädaneb juba alt otsast. Niisiis, seekord jäi ta sinna. Mini Mark aga oli täitsa läbi vettinud, et lausa tilkus. Kodus kakkusin kohe potist välja ja panin uude 11cm potti. Juured olid päris ilusad, paar tühja juppi lõikasin ära, aga üldiselt olen temaga rahul.


Varre tipus paistab ka uus pungake, loodame, et see ei kärbu kogu selle väntsutamise tagajärjel. Oleks enne seda märganud, oleks kiiremini koju sõitnud, aga elame näeme. Kolm õiekest on tal praegu ka küljes, ühest ilusamast pildike ka asitõendiks. :)


Rõõmsat kooskasvamist! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar