kolmapäev, 24. veebruar 2016

Kevad käes ja muud juttu ka

Kevad on nüüd ametlikult minu aknalauale saabunud. Esimene kuuking on alustamas õievarre meisterdamist. Teatavasti on minu kuukingadel kombeks õitseda alati juunis-juulis, ei ole ka see aasta mingit moodi erand. 

Selleks esimeseks tubliks on mu meeletult suur valge kuuking. Eelmine aasta oli ta ka esimene ja nüüd sama moodi. 

Umbes viis minutit enne selle nublu leidmist lugesin talle sõnu peale, et oleks juba aeg midagi toimetamaha hakata "kell" on juba varsti märts ja õitsemise aeg hakkab ligi hiilima. Ja seal ta siis ongi, pisikes, aga on. :)

Muust jutust nii palju, et lubasin siis mõni aeg tagasi teha kärbsepüünisega eksperimenti ja ostsin selleks ka klaaskera valmis. Sain lõpuks oma kärbsepüünise kätte Jardinist ja istutasin ta nädalalõpus kuplisse. Endale pidepunktiks taime õnnelikkuse kohta võtsin keskelt arenevad uued püünised. Ja peab märkima, et ära nad pole kärbunud, pigem ajavad ennast üha rohkem laiali. 



Keskelt on näha ka need pisikesed uued püünised, millest ülevalpool rääkisin.


Nüüd mõned päevad hiljem, on ta need pisikesed kenasti püsti ajanud. Tingimustest kuplis nii palju, et õhuniiskus on umbes 65% juures ning temperatuur, kui lamp ta kohal põleb, 26 kraadi juures. 

Ilusat vabariigi aastapäeva ja rõõmsat kooskasvamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar